Terug

ADOS-2

ADOS-2 Consensusbijeenkomsten

ADOS-2 Consensusbijeenkomsten

In verband met het streven naar een betrouwbaarheid van 80% worden drie keer per jaar consensusbijeenkomsten georganiseerd. Het wordt sterk aanbevolen na de tweedaagse training en de terugkomdag regelmatig deel te nemen aan consensusbijeenkomsten.

Tijdens elke bijeenkomst zullen ervaren en minder ervaren gebruikers samen met een trainer een opname bekijken en scoren en daarna bespreken.
De ervaring leert dat het bijwonen van dergelijke bijeenkomsten voor mensen die de training nog niet hebben afgerond, bijdraagt aan de betrouwbaarheid van hun score. Bij mensen die de training hebben afgerond groeit het vertrouwen in de eigen scores en eventuele eigen interpretaties van scores kunnen dan worden bijgesteld.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis, behalve wanneer u zonder tijdige afmelding (tot 2 weken voor aanvang van de bijeenkomst) niet aanwezig bent. Dan wordt een no-show fee van € 45,- in rekening gebracht. Om deze bijeenkomsten gratis te kunnen organiseren vragen wij de deelnemers om zelf scoreboekjes mee te nemen naar de bijeenkomst.
Omdat de consensusbijeenkomsten altijd druk bezocht worden, moeten wij soms (bij een volle groep) werken met een lijst van reservedeelnemers. Als u niet kunt komen, verzoeken wij u daarom dit tijdig aan ons te laten weten, zodat een andere deelnemer uw plek in kan nemen.

Wanneer

De consensusavonden voor 2019: 

Module 1 en 2
Datum en tijd: Maandag 18 februari 2019, 18:00 - 20:30 uur
Trainer: Anneke Louwerse & Vief Leemans
Locatie: Erasmus MC, afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie/Psychologie

Module 3 en 4 - Consensusavond is VOL, inschrijven niet meer mogelijk
Datum en tijd: Maandag 20 mei 2019, 18:00 - 20:30 uur
Trainer: Anneke Louwerse & Emma van Daalen
Locatie: Erasmus MC, afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie/Psychologie

Module 3 en 4
Datum en tijd: Maandag 14 oktober 2019, 18:00 - 20:30 uur
Trainer: Vief Leemans & Emma van Daalen
Locatie: Erasmus MC, afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie/Psychologie

Inschrijven is mogelijk via het aanmeldformulier.

Liever een consensusbijeenkomst elders in het land volgen? Dan kunt u terecht bij de consensusbijeenkomsten georganiseerd door Accare. Klik hier voor de inschijving van Accare.